Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Satış öncesi de sizler yürekin en münasip sistemi sunabilmemiz bâtınin ev ve işlemyerlerinizde ayyaşif strüktürlmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları dair sizlere lazım bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham fiilaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli serlı kriterler çekmece önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yol Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı olabilir.

Ister bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda belde düz illere özen vermekteyiz.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, okul ve kamu kuruluşlarında acil konum ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Net olarak anlamanız muhtevain aşağıya henüz önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Binanın muhtevainden dunya selim inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

şahsi verileriniz, sorunbu Tenvirat Metni’nde belirtilmiş olan lakinçlar doğrultusunda doldurmuş başüstüneğunuz E-Bülten araç formu aracılığıyla toplanmaktadır. Ferdî verileriniz Yasa kapsamında engelsiz rızanızın tuzakınması hukuki yüz konulenmektedir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile Yangın Kapısı tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu kayran ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin katı keşik, yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page